Slut på lovet!

Träning imorgon!
Hoppas ni är lika taggade som vi! 

Vi hade möte idag, och kom fram till en del saker.
Bland annat har vi fått en massa lådor med kakor som vi ska sälja nu. Alla får 12 stycken att sälja, för 50 kr per låda. Det är goda kakor så det borde gå bra!
Dem kan ni hämta på Unga Örnar måndag eller tisdag fram till klockan 16, eller onsdag fram till kl 15. (nästa vecka går bra att hämta, om det blir för tight att göra det i veckan)

Sista torsdagsträningen kommer tyvärr att vara redan den 12 maj, för de ska byta golv i gympasalen på Sunnanå. Tisdagsträningarna fortsätter dock som vanligt till sommarlovet (sista blir nog 31 maj).
Vill också påminna alla om att skicka in pengarna för plastpåsarna. Innan torsdag ska det vara betalt helst.

Sen vore det bra om vi kunde få mailadresser till alla föräldrar. Så ni kan väl lämna dom i en kommentar eller ett mail till [email protected]. Om ni tjejer har mobil så tar vi gärna era mobilnummer också, för att kunna nå er snabbt om det skulle vara något.
Det var allt! Ses imorgon!

MVP-pokalen på DM.
Kommentarer
Postat av: Britta

får inte vi byta tränings dagar någon gång? det är så att cheerleadingen krockar alltid med alla andra träningar på torsdagarna :'-(

2011-03-16 @ 16:31:13
Postat av: Maja.K

Jag kan min mamma´s mail-adress o hennes mobil!

De är

Mobil: 0706355279

Mail-adress: [email protected]

2011-03-16 @ 19:13:47
URL: http://missielove.blogg.se/
Postat av: Jennifer

Bra, tack Maja!

Britat: Tyvärr är det inte så mycket vi kan göra åt träningstiderna, man får ta de tider man får då man bokar hallen, för det är många som vill ha träningstider där. Sen måste vi ha träningen samma dag som Stingrays, så det blir smidigt för mig och Maja.

Du får byta träningsdagar med dina andra sporter! =D

2011-03-16 @ 21:59:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0