Infoinfo!

Träningarna rullar på som smort och tjejerna är jätteduktiga. Vi är nu 18 stycken i laget, och kommer inte att ta in någon fler den här terminen.
Detta på grund av att vi i slutet av September hade planerat att ha koll på hur många som kommer att tävla, så att vi kan bygga upp vårt tävlingsprogram. Vi räknar med att alla som går i laget vill det, men prata gärna om det hemma så att det är helt säkert att tjejerna vill det. Det blir väldigt problematiskt om
någon skulle hoppa av eller ångra sig mitt i.
Så klart får alla vara med lika mycket på träningarna vare sig man tävlar eller inte.

Nicole från Canada som ska göra Stingrays tävlingsprogram kommer i oktober, men kommer tyvärr inte att kunna ha en träningsdag med Squids som planerat.
Istället kommer vi att ta Stingrays träningstid tisdag den 11e oktober och ha en långräning den dagen.
Träningen den dagen blir alltså mellan 17.30-21.00
Förutom den vanliga dansen och stretchingen så kommer vi då att göra olika övningar och lekar för att komma närmare varandra i laget. Vi kommer alltså inte att
köra på full växel under tre timmar. Vi kommer att ha fruktstund, så skicka med tjejerna frukt (banan!) eller annat energigivande mellanmål.

Från och med söndagen v.41, den 16e alltså, kommer vi att träna från 17 till 19 istället för från 17.30. 
Vi känner att det är lika bra att göra det då vi ändå har lokalen bokad från den tiden, och för att slippa stressa med uppvärmning och stretching. 

Glöm inte heller - 4e oktober är sista dagen att redovisa newbodybeställningen!
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0